Cine-i in spatele Reporter(ului) Special?

RSAm vazut si eu reclama la Realitatea tv: de pe 30 martie se lanseaza Reporter Special, un nou cotidian de investigatii, reportaje, dezvaluiri etc. Cine stie cine-i patron castiga respectul meu…in bere sau vin 🙂 . Taria este pentru alcoolici. Atentie! UPDATE1: Este aceeasi firma care scoate Reporter Special de Bistrita. Presedintele grupului media este Liviu Tanase (fostul administrator de la ATAC). Oamenii s-au inscris pe Trafic de pe 5 martie, dar nu prea sunt vizionati. O singura chestiune pare interesanta: Reporter Special este fostul Atac de Bistrita. O avea legatura cu Locic (Interesul Public)? Da, are. Eu stiam doar ca la OSIM numele fusese inregistrat prin 2001 de un fost gazetar din Bacau. Voi mai stiti ceva? 🙂 PS Nici pe Mediaintex nu apar info despre proprietari. Hmm…UPDATE2: Am gasit aici ceva date.

6 răspunsuri

  1. incearca la internetix.ro

  2. Patron este SOV 🙂

  3. da. locic e in spate. ca redactor sef il vom avea pe niteanu – fostul de la interesul public si atac (versiunea veche si cica serioasa) Nu mi-as face prea multe sperante… dar cine stie…

  4. este un zir bun dar angajati lasa de dorit

  5. Reporter Special nu e totuna cu Reporter special de Bistrita. Au acelasi patron, dar nu e acelasi ziar. In plus, Tanase nu mai are nicio treaba cu Locic de cand s-a inhaitat cu Voiculescu. Ia sapati voi mai mult sa vedeti despre ce e vorba acolo. Eu stiu ca Tanase a fost director la Atac pe vremea cand Atac era in proprietatea lui Iancu – patronul de la Poli Timisoara. Dupa ce Atac s-a vandut catre Locic, Tanase si-a facut singur trustul de presa care se numeste Erka (probabil de la numele fiicei sale Erika – am impresia ca sunt neam de ceangai). Asa se face ca are acum mai multe ziare: Reporter special, Reporter Special de Bistrita, Sport4all, Focus IMM, toate in aceeasi palarie. Ce este foarte interesant – colaborarea lui Liviu Tanase cu Voiculescu – vezi scandalul Marci de Succes – toti banii au venit prin aceasta firma a lui Liviu Tanase.

  6. Bai tata nu va mai chinuiti. Patronul publicatiei Reporter special este Liviu Tanase, managerul care a pus pe butuci firma de securitate ERIKA si cotidianul ATAC pe care l-a lasat in mari datorii, fost aghiotant al lui M Iancu. Se intelege ca daca a „lasat” ATAC-ul cu datorii nu este pietenul lui LOCIC. A plecat de la acesta pentru a nu mai fi prezent in structurile de conducere si i-a „furat” unii dintre cei mai buni angajati (pe care i-a momit cu minciuni grosolane iar fraierii au plecat). A vrut sa-l loveasca dur pe LOCIC furand nu numai animalul de la caruta ci si osia si 2 roti. CAt despre publicatii, se pare ca ii fraiereste care cum poate pe politicieni cu vise, in prag de campanie electorala fraierandu-i ca le face campanie iar prostii de provincie se pare ca dau la osanza sa ii faca lui asta burta mare. Ziarele lui sunt in pragul …….., fara venituri insemnate si cu f putini angajati. El spera ca se va trezi un prost si mai mare care sa ii cumpere fituicile pe care le editeaza in Bistrita si Arges. face presiuni de o anumita natura in judetele ARGES si BISTRITA si se preteaza la S – – – – J !!! Recent a inchis sport4all si se pare si focus IMM din motive lesne de inteles si nu va mai trece mult timp si …….. S epare ca brand-ul a fost furat de la un fraier de angajat organizand el un fel de bain storming dupa care luand brand-ul si inregistrand-ul le-a dat prin …… ce a putut. E recunoscaut ca un mare m – – – – – – s si nu va mai trece mult timp pana va avea niste surprize legale tot atat de cinstite casi dosarele pe care le arunca in fata victimelor sale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: