Se face sau nu Jurnalul de cacao? Da.

Se vede acum ca-i pe prima pagina? Pe print cu trimitere, iar pe net chiar deschiderea.) ?La revista presei pe care o fac dimineata (vezi mai jos Presa intre NU si DA), imi sorbeam cafeluta si ma intrebam: cum de Jurnalul National a dat drumul la un articol pe prima pagina cand documentarea nu era finalizata? Respectiv, Andrei Badin (ridicat la statul de vedeta de gafa prezidentiala) sustine ca Traian Basescu a repartizat cu manuta lui o locuinta catre Elena Basescu. Este evident ca ziaristul a scris asa pe fuga gandindu-se ca l-a prins pe ex-premarele general cand repartiza case catre familion.  Sau poate doar a vrut sa induca asta pentru a revolta cititorul prostit de campania trustului Intact. Doar ca nu avea nimic (un raspuns la acuza) de la primarie si nici de la administratia prezidentiala. Ceva elementar. Nimic special. Trezit din somn dupa cafea, pun mana pe telefon si-l sun pe Videanu. Nu raspunde. Insist. Raspunde dupa cateva ceasuri. „Este o coincidenta de nume. Voi spune mai multe la conferinta de presa de la orele 19.00”, mi-a comunicat primarul general al Capitalei. Nu-i asa ca a fost simplu? Nu ma duc la conferinta, chiar daca am fost invitat, pentru a sunt in concediu. Astept sa vad daca se face JN de cacao. Poate m-a mintit Videanu. Dar daca nu m-a pacalit, atunci pe unde scoate camasa ditamai no 1 ca a dat o balega pe prima pagina? UPDATE1: Prima palma a venit de la presedinte. Pe buna dreptate. Sa o primeasca sanatosi cei de la Jurnalul national. Alte zeci de lovituri au venit chiar de la cititori. Merita de citit comentariile. Eu ma mira ca nu le este rusine sa mai scrie ceva de Basescu la cat s-au facut de ras. Penibil. UPDATE2: Jurnalul national s-a facut de cacao si a dat un articol in care precizeaza ca nu exista legaturi intre presedinte si Elena Basescu, cea care a primit repartitia. Nu mai semneaza „celebrul” Badin, ci o jurnalista de la politica.

Reclame

4 răspunsuri

  1. Ce ma enerveaza cand ma faceti pe mine sa fiu avocatul altora. Articolul e pe pagina 3 si la sfarsit spune ca Videanu a zis ca e coincidenta de nume.
    Si ca sa fiu si eu rau, te pomenesti ca vrei sa fii ambasador pe undeva intr-un viitor apropiat.

  2. Combo> Nu te enerva degeaba. Din respect pentru tine care ma citesti, mi-am pierdut 10 minute sa fac acel colaj unde se vede limpede ca este trimitere de pe prima pagina (varianta print) si deschiderea pe online. Nu vreau sa fiu ambasador, nici ministru, nici angajat la stat. Vrea sa pot bip profesional oricand pe oricine am chef. Atat.

  3. Povestea cu coincidenta de nume e penibila rau de tot. In foamea de senzational jurnalistii dau cu pietre si pe urma retracteaza. Dar in jurnalism gafele nu se lasa cu sanctiuni sau penalizari?

  4. Am vazut si eu la TV cum s-au facut de cacao cei de la JN.Poate ca acum se mai potolesc angajatii trustului familiei Voiculescu de a mai raspandi zvonuri mincinoase.Acelasi lucru e valabil si pentru antene.Chiar daca e o simpla stire meteo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: