Prostia lui Basescu

Prin ochii lui www.ironic.roAbia ajuns in tara, presedintele Traian Basescu s-a luat de cativa ziaristi si si-a extins furia asupra presei. Este mai putin important ca avea dreptate sa reactioneze asa. Poate chiar s-a enervat pe buna dreptate pe un articol penibil din JN. Este mai penibil insa ca a facut-o. Nu a facut decat sa credibilizeze anumite personaje care se vantura prin media, cu treaba sau fara. Eu sunt convins ca a fost scos din minti pentru ca toata presa s-a luat de balbele fiicei sale. Nu a vorbit presedintele, ci un tata, iar parintii spun prostii in astfel de situatii. Nu este de iertat insa aceasta iesire nervoasa. Ar trebui sa-si ceara scuze. Video si detalii pe Hotnews. UPDATE: Asociatia Jurnalistilor din Romania cere si ea scuze de la presedinte, iar caricaturistul Ironic vede limpede motivul acestui circ.

4 răspunsuri

 1. Chiar daca a gresit,nu se exagereaza prea mult?s-o fi saturat omu` de minciunile aparute intro parte a presei,stim cu totii care.Insa cand se scrie despre greselile politicianului Elena Basescu nu are ce comenta.Nu cumva s-o fi suparat si pe articolul scris de nu se stie cine ,cum ca Elena se drogheaza?

 2. Poti te rog sa pui fraza prin care Base se leaga de toata presa.
  Nu cred ca e corect sa generalizezi, fara probe.
  Daca din conducerea Asociatiatiei Jurnalistilor din Romania fac parte, preponderent persoane, anti-basescu, oare asta inseamna ca asta doresc toti jurnalistii.

 3. Dudu: N-am sa caut cu lumanare pentru ca sunt pe fuga. Dar asculta cu atentia declaratia sa, apoi pe cea de astazi. Nu mogulii scriu articole, iar daca lucrezi pentru unul dintre ei nu inseamna ca executi ordinele. Unii o fac din slugarnicie, altii chiar cred ca presedintele a gresit. Daca mai si cadreaza cu ideea patronului…este cu atat mai bine pentru gazetarul cu pricina. Multumesc ca nu trebuie sa faca asta. NU o fac pentru ca tin la imaginea mea si am din pacate caracter. (Din pacate pentru ca eu voi trai bine, in loc sa traiesc foarte bine).Trebuie sa recunosti insa ca a fost o iesire deplasata, iar prostia sa este cu atat mai mare cu care a facut vedete din niste pseudojuranlisti. Aici a dat-o rau in balarii. Mai bine se abtinea sa pomeneasca nume si spune clar despre ce articole este vorba si ce anume contesta. Punct.

 4. Nu te supara, nu ai nici un argument dar sustii ca ai dreptate. Asta inseamna oare ca ai caracter?
  Daca Basescu s-a legat de moguli, acesta inseamna ca s-a legat de toti ziaristii subordonati acestora? Sau te simti vizat, avand la activ „articole” impotriva presedintelui.
  Sunt constient ca Basescu are multe bube, dar il respect ca a incercat sa rupa lantul lasa-ma sa te las din justitie.
  Pentru mine e singurul lucru care conteaza. Chiar daca asta va duce dupa 6 ani poate chiar la condamnarea lui. Dar pana atunci sper sa fie inchisi Iliescu, Nastase, Patriciu, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: