Cumpar dezvaluiri. Pret: 50.000 de euro

Despre cumparatorul IorgusSaptamanalul Dezvaluiri (Organizatia de Investigatii Jurnalistice) din Constanta a ramas fara un om din echipa si fara constiinta. Adrian Carlescu a plecat din asociatia dupa ce colegii lui i-au spus ca au batut palma cu primarul Mangaliei, Zanfir Iorgus, sa nu-l mai atace. Pretul tacerii: 50.000 de euro pentru trei jurnalisti. „Imi voi cauta de munca. Nu pot sa-mi vand constiinta. Am inceput acest proiect acum trei ani cu trei amici ziaristi. Ei au cedat si au murdarit sloganul: Nimeni nu ne inchide gura„. Voi reveni. Puteti vedea pana atunci un articol despre Iorgus, subiect care va fi probabil sters si despre care nu se va mai scrie in Dezvaluiri. Poate de bine sau impotriva adversarilor sai in lupta pentru al patrulea mandat de primar. NOTA: Pornita de la un zvon, informatia mi-a fost confirmata doar de Adrian, dupa ce am incercat si numarul altcuiva din trupa. N-are omu’ semnal 🙂 .

3 răspunsuri

  1. domnule Tiberiu am inteles ca sunteti jurnalist inca din 1992…foarte bine.Dar investigatii ati scris??Stiti cum se face o investigatie..in cazul de sus cred ca ati sarit peste pasul acesta.Cum puteti afirma ceea ce ati afirmat doar pe baza unui zvon si al unui telefon??Nu sunteti oare dumneavoastra cel ce nu avea semnal??Am inteles ca sunteti un pic mai ”diferit” si va face placere sa fiti injurat si ca asta pt dumneavoastra ”inseamna ca am atins buba sa tasneasca puroiul” dar precum tot dumneavoastra ati zis..”.Viteza este cea care te poate aduce in varf, dar te si poate ucide”…Sa inteleg ca acesta este ”o prabusire scurta in ceea ce priveste stilul,subiectul si modul de abordare”.Poate colegii dumneavoastra de breasla va vor accepta scuzele anticipate!

  2. romania corupta: stii de ce nu imi plac anonimii? Pentru ca nu au curaj. N-am sa raspund asadar la intrebarea impetinenta daca stiu sa fac investigatii. Nu stiu de unde ai inteles ca sunt diferit, dar ai inteles bine. Spre deosebire de tine, care te ascunzi sub un pseudonim si adresa de e-mail naspa, eu semnez tot ceea ce scriu. Daca stii sa citesti este ok. Am scris ca voi reveni sau nu? Am scris. Ei bine, astazi voi publica si dreptul la replica a celor de la Dezvaluiri + niscaiva amanunte. Ai rabdare. Apropos, n-am de ce sa-mi cer scuze.

  3. Sunt anonim pt ca sunt insignifiant.S-a dovedit doar..nu stiu sa citesc! si imi cer scuze.Astept revenirea dumneavoastra,dar precum sunteti o persoana diferita ,dar jurnalist poate si acesti domni nu sunt o ”trupa”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: