Grenade parfumate

ce la flori!Ehe, am ajuns si pe 1 martie, intr-o zi in care florile sunt grenade ce explodeaza pe strazi in ploi parfumate si curcubee formate din petale. Calcati asadar iarba cu grija sa nu striviti ghioceii, iar pe strada lasati privirea sa alunece in inima florilor cu viata sugrumata de mainile vanzatorilor. Avem norocul sa traim inca o primavara sau… macar inceputul ei. PS Preventiv. Parca si vad carcotasii care „ma stiu” altfel: vai, ce romantic! Da, recunosc: mai dau din cand in cand copy+paste dupa sentimente. Si recunosc ca iubesc primavara 🙂 .

Reclame

4 răspunsuri

 1. UAU! Asta da surpriza!
  Recunosc, nu ma asteptam la asemenea cuvinte scrise de tine (asadar, ma aflu in categoria carcotasilor ::) ). Asta cu „florile sunt grenade ce explodeaza pe strazi in ploi parfumate si curcubee formate din petale”…m-a lasat paf…
  Sa ai o primavara frumoasa!

 2. Si eu iubesc primavara.E preferata mea.Imi doresc ca primavara sa ne patrunda in suflete ca sa simtim ca traim.Aceasta urare o fac celor care sunt deja niste morti vii 😦 ce mult le-ar placea sa fie doar vii!
  Nu e astenia de primavara,e viata reala a multora dintre noi,eu sunt doar un glas din multimea aceea.Poate ca strigam dupa ajutor,dar cine sa ne-auda?Doar Cel de sus.

 3. Si noi iubim primavara si nu-i nimic rau in asta. Daca ne tot sugrumam sentimentele din anticonformism ajungem sa fim mai rai decat suntem in realitate.
  O primavara frumoasa pentru toata lumea!

 4. Teo, Gabi si Forever: cred ca primavara se simte flatata ca este iubita nu doar in tacere acum 🙂 . Va doresc sa va prinda in brate si-apoi sa va plimbe prin parcuri si oriunde o puteti vedea mai bine in toata splendoarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: