Fotoreportaj in Pristina

In circa 15 minute voi posta un fororeportaj din Pristina. Nu aici, ci pe site-ul meu Reporter Virtual, lasat o vreme in paragina. Am incercat sa-l schimb nitel si nu mi-a iesit momentan. Dar asta-i alta poveste. UPDATE: Evident ca intampin probleme cu prostia aia de hosting. Asa ca voi lasa aici o fotografie si restul later. Hai doua 🙂 . Tot sub forma de titluri. Surpriza. Stiti cum se scrie pret? Veti vedea cifra si veti intelege.

Kosovo/Pristina. Noiembrie 2007. O luna friguroasa. Lumea de pe strazi este trista. Somajul in capitala noul stat Kosovo se ridica la 90%, potrivit localnicilor si nu autoritatilor, care fac exact ca-n Romania: terminarea perioadei somajului…inseamna ca nu mai exista somaj. Adica somerii de ieri ramasi pe drumuri definitiv nu mai fac parte din niciun grafic, nicio statistica. Sunt si nu sunt. Frigul nu este numai pe strazi in Pristina, ci peste tot, in fiecare locuinta, in imensul Hotel Grand de nenumarate stele. Nu exista alimentarea cu gaz, ci doar cu energie electrica. Populatia sufera, dar suferinta ii este ignorata. Singurele persoane vioaie par soldatii ONU care patruleaza pretutindeni. Acum vor fi si mai multi. Lumea se asteapta la un razboi.

Pretul zileiSoldati ONUNori deasupra orasuluiMoscheeCurcubeuPantofiOrasulFata adevarata a capitalei Kosovo-un tinut macinat de saracie

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: