Zambet de gheata

Ultimul zambetMi-a zambit la geam cu niste colti imensi. M-am frecat la ochi. Nu era un animal fioros si nici macar moartea. Iarna mi-a facut o farsa: s-a spanzurat in pod si-a ramas cu gura deschisa la fereastra mea. Moarta, evident. Nu vedeti ca se descompune? Dincolo de „dinti” se vede departe un pic din sufletul ei. PS Nu o sunati. Are apelul inghetat.

7 răspunsuri

 1. SUPERCOMANDAMENTUL AMERICAN DE GUERILLĂ DIGITALĂ REUNIT LA O ŞEDINŢĂ DE CRIZĂ ÎNTR-UN BAR NENOROCIT DIN PHOENIX ARIZONA PENTRU DEFINITIVAREA STRATEGIEI FOARTE AGRESIVE DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ A PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL CONDUS AUTORITAR DE PRIMARUL ISCUSIT EMIL BOC MIC LA STAT DAR MARE LA SFAT ÎN COLABORARE DEPLINĂ CU ZEIŢA REVOLUŢIEI PORTOCALII ELENA UDREA A HOTĂRÂT ÎN UNANIMITATE FORŢATĂ SUB BLESTEME AMICALE TERIFIANTE PROFERATE DE MINE ÎNSUMI CĂLUGĂRUL TEOFIL ILFOVEANU – VALAHUL PATRIARHUL ECUMENIC AL ŢIGANILOR DE PRETUTINDENI SĂ DECLANŞEZE O CAMPANIE EFICIENTĂ ŞI MAI ALES NETAXABILĂ DE SUSŢINERE A CANDIDATURII FRUMOASEI DALIA OCTAVIA PUŞCĂ PENTRU TITLUL PUR ONORIFIC DE CEA MAI SEXY BLOGGERIŢĂ ÎN GRAŢIILE CĂREIA DORESC SĂ REINTRU.
  PROBABIL CĂ EU NU SUNT CEL MAI SEXY BLOGGER DEŞI HOITUL MEU BĂTRÂN L-AR FACE INVIDIOS DIN FOARTE MULTE PUNCTE DE VEDERE CHIAR PE IUBITUL NOSTRU GUVERNATOR DE CALIFORNIA ARNOLD SCHWARZENEGGER ÎNSĂ OFER PE ACEASTĂ CALE O REPLICĂ DURĂ FOTBALISTULUI CRETIN TIBERIU LOVIN CARE M-A NUMIT ÎN BĂTAIE DE JOC UN COPIL SUPRAPONDERAL ÎN OPOZIŢIE CU ŞOFERUL BANDIT LUDOVIC ORBAN CARE S-A AUTODECLARAT UN COPIL NORMAL ŞI TRANSMIT OFICIAL AGENŢILOR MEI PERFECT CONSPIRAŢI DIN ROMÂNIA LIBERĂ SEMNALUL RĂZBUNĂRII CRUNTE ÎMPOTRIVA ACESTUI DERBEDEU LOVIN TEMPORAR BOLNĂVIOR CARE VA SIMŢI ÎN CREERI PÂRRRÂITUL VIRTUAL DE MITRALIERĂ KALAŞNIKOV ATUNCI CÂND VA RĂMÂNE BLOCAT ÎN WECEUL PUBLIC CU GĂINAŢI PE PEREŢI FĂRĂ HÂRTIE IGIENICĂ ŞI VA AŞTEPTA CUMINTE SĂ I SE USUCE.
  AM PLĂNUIT MINUŢIOS ÎNTREAGA OPERAŢIUNE TERORISTĂ DAR N-AM DISPUS ÎNCĂ PUNEREA SA EFECTIVĂ ÎN APLICARE DEOARECE LA ÎNCEPUTUL NOULUI AN 2008 AM INTERMEDIAT PROFESIONIST CÂTEVA TRANSPORTURI SPECIALE NU DE MARFĂ AŞA CUM GREŞIT S-A RAPORTAT ÎN CENTRALA SRI DE LA BUCUREŞTI ATRĂGÂNDU-MI REPUTAŢIA NEMERITATĂ DE MAFIOT CONTRABANDIST CI DE MARF ADICĂ MAŞINI AUTOMATE DE REGLARE A FOCOASELOR EXTREM DE UTILE ÎN PERSPECTIVA SUMBRĂ A UNUI RĂZBOI NUCLEAR TOTAL CU MAICA RUSIA UNDE SIMPATICA BLOGGERIŢĂ OANA DOBRE NU A FOST RACOLATĂ PERVERS DE KAGHEBIŞTII ALCOOLICI ANONIMI TOCMAI PENTRU CĂ E NESIMIŢITĂ ŞI LUPTĂ MURDAR ALĂTURI DE NEMERNICUL IMPOTENT CU OCHI UMEZI VICTOR CIUTACU ÎMPOTRIVA DOMNULUI PREŞEDINTE TRAIAN BĂSESCU FOARTE IUBIT ŞI VOTAT DE POPORUL ROMÂN CARE DOREŞTE UCIDEREA ÎN CHINURI ORIBILE SAU MĂCAR TORTURAREA ÎNDELUNGATĂ A BARAGLADINEI CU EPOLEŢI DAN FELIX VOICULESCU ŞI A MUNCITORILOR SĂI TEMBELI CARE SE FUT ÎN CUR PRIN REDACŢII DE ZIARE ŞI STUDIOURI DE TELEVIZIUNE ATACÂNDU-L MIŞELEŞTE PE ZEUS TRĂIENICĂ ŞI LĂUDÂNDU-L SCÂRBOS PE CRIMINALUL ADRIAN BOMBO TAMARA NĂSTASE ÎMPREUNĂ CU PIŞADIŞTII LUI TEMBELI. SUNT GROZAV DE BINEDISPUS ŞI PREGĂTIT DE SCANDALURI-MONSTRU FIINDCĂ M-AM DISTRAT EXTRAORDINAR ÎN NOAPTEA DE REVELION CÂND M-AM ÎMBĂTAT LEGAL PE TERITORIUL DE VIS AL CALIFORNIEI ŞI AM CÂNTAT DIN INIMĂ VERDE-NROURAT CU PARTENERA MEA DE SPIONAJ LA FEL CUM ADORABILUL NOSTRU PREŞEDINTE TRAIAN BĂSESCU A CÂNTAT ŞI A DANSAT CU FEBLEŢEA LUI TRIMISĂ DE SERVICIILE SECRETE DIN ARGENTINA ÎNTR-O MISIUNE CONSULARĂ AVÂND NUMELE DE COD PREDESTINAT ANALIA SELIS PE CARE O PUTEŢI URMĂRI LIVE PE BLOGUL MEU CELEBRU ÎNTR-UN VIDEOCLIP DIVERSIONIST DAR MAI ÎNTÂI VĂ ORDON CATEGORIC SĂ VOTAŢI PARTIDUL DEMOCRAT-LIBERAL ÎN ALEGERILE DIN 2008 ŞI PE DALIA OCTAVIA PUŞCĂ TOT ÎNTR-UN FEL DE ALEGERI MAI GREU DE FRAUDAT. EXECUTAREA, HAHALERELOR !

 2. Uitati ce campanie furibunda face Calugarul. Apropos…omul e din Craiova, dupa cum graieste ip-ul sau,

 3. ÎMI FACE ÎNTOTDEAUNA PLĂCERE SĂ ŞTERG O PERSOANĂ DIN LISTA NEAGRĂ A MOFTANGIILOR ŞI SĂ O ADAUG LA CETĂŢENII TURMENTAŢI, DUPĂ O BINEVENITĂ EXORCIZARE ONLINE 🙂 FELICITĂRI, DOMNULE LOVIN, AI DOVEDIT POPOARELOR LUMII MONDIALE CĂ EŞTI UN BĂRBAT ADEVĂRAT, NU UN BULANGIU RATAT CA IMBECILUL PIŞADIST VICTOR CIUTACU.
  BY THE WAY, TU CHIAR N-AI AUZIT DE PROXY SERVER ? DOAR NU VREI SĂ INTRU PE INTERNET CU IP-UL VERIZON WIRELESS COMMUNICATIONS 🙂 O FANTOMĂ DIVERSIONISTĂ BÂNTUIE ROMÂNIA ŞI AMERICA …

 4. Sa revenim la poza…care e superba. Descrierea ta m-a facut sa ma uit pe geamul meu, unde am si eu niste „dinti” d-astia…tot in descompunere…m-am gandit la orice, dar nu la dinti 🙂

 5. teo: sa-i fotografie pentru comparatia coltilor 🙂 . eu direct la o gura de rechin m-am gandit cand i-am vazut.

 6. Raman stupefiat cand vad cate pustisme, ineptii, cretinisme, idiotenii, marsavii, inculturi (he,he,he) debiteaza acest Calugar Teofil cam pe toate forumurile/bloagele pe unde trece cu starvul sau de avortat imatur…
  Trebuia ca nebunia pe net sa poarte un nume…
  Mars nemernicule afara de pe net…tre sa dau de comentariile tale chiar peste tot?

  Te admir Lovine pentru rabdare si pentru toleranta 🙂

 7. E…si daca fac fotografie, nu se compara…ai mei sunt mai mici:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: