Sunt pe inca o lista neagra

Multi dusmani mi-am mai facut cu blogul asta, dar si mai multi amici. Acum sunt trecut pe inca o lista neagra si cea mai urata. Patriarhul tiganilor alias Calugarul Teofil s-a suparat rau dupa ce am scris asta espre mizeria lui si m-a bagat intr-o gasca care nu ma atrage defel, doar ca, spre deosebire de el, oamenii astia au ceva in cap (colegii din lista neagra).

Reclame

3 răspunsuri

  1. Cred ca trebuie sa fii mandru ca domnul patriarh calugarul Teofil,care are ce are cu fetele dragute de la rtv,a coborat din inaltul cerului si a bagat in seama niste „pacatosi”.:)Glumesc.Din cate stiu eu,acel patriarh este un fost(poate actual) prieten al forumului rtv.

  2. Tiberiu, problema ta e ca ai suflet bun si dai oamenilor sanse sa se exprime, ii aduci in fata tuturor sa fie cunoscuti. Uneori asta nu e chiar cel mai bun lucru..

    Ce ai facut cu tipul asta e ca l-ai catapultat din Cuca Macaii, unde era cu blogul lui acum cateva zile direct la Hollywood, ca sa zic asa. Din 400 de vizitatori unici cati ai tu pe zi, 50 cel putin s-au dus la el, el a vazut de unde vin, i-ai dat apa la moara in loc sa-l ignori si acum are tot interesul sa-si continue campania.

    Astea spuse, raul e deja facut. Vorba ta, cel putin nu esti pe o lista neagra cu oameni prea prosti. Cel mai usor lucru pentru noi ar fi sa scriem frumusel la blogger si sa anuntam faptul ca site-ul abuzeaza de copyright, de drepturi, de mama, etc. O sa fie sters si dansul ramane cu buza umflata.. adica totusi.. pozele alea cu Mirela Vasadi nu sunt acolo ca le-ar fi facut el 🙂

  3. Constat ca pe lista asta neagra sunt numai unul si unul. Eu zic ca e ok sa te afli printre ei 🙂
    Pe de alta parte, cred ca Mihnea are dreptate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: