Zece pentru Romania: CTP cel mai bun ziarist si analist politic

UPDATE: CTP a primit si trofeul pentru cel mai bun analist politic. L-a cedat in memoria lui Octavian Paler catre fiul acestuia. Prima pozitie in presa: Cristian Tudor Popescu. Ca si anul trecut, CTP a cedat premiul in favoarea unui reporter aflat de multe ori in zonele de conflict si pe care seful CRP il considera foarte bun. Adelin Petrisor. Sunt de acord. Votez si eu. Un lucru pe care-l apreciz acum la CTP. In finalul unei transmisiuni prin satelit, Adelin (aflat in Afganistan) a facut o gluma buna. „Nu vreau sa vorbesc prea mult sa nu incarc notele de plata ale celor doi moguli: Vantu si Voiculescu”. 🙂 Bun asa. Bravo, Adelin! Chiar ca merita reporterul asta moldovean. Na, si asta-i de-al meu. Numai ca el e de loc din Buzau. Nota: :)) Dan Diaconescu varza. Locul 4.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Mai poti sa zici ceva?Degeaba l-au criticat unii si altii,de ce oamenii l-au ales tot pe el?Chiar daca mai greseste(ca doar e om si el)l-am auzit de cateva ori spunand niste adevaruri care nu cad prea bine nimanui.Voi,jurnalistii ,trebuie sa stiti mai multe.Uniti-va si terminati-i pe ticalosi.Am mai spus ca se poate trai si cu aer.Cum credeti voi ca traiesc milioane de romani?

  2. oamenii l-au ales si pe becali pe locul doi la politicieni. si scuza-ma, dar majoritatea rezultatelor individuale nu s-au ridicat peste 10%. asa ca.. ma scuzati, dar raman la parerea mea ca oricat de tandru, dragut, inteligent si frumos ar fi CTP-ul in viata sa privata, la tv e tot un labagiu. parerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: