Bucurenci a renuntat la colaborarea cu Evz

Cum era normal, Dragos Bucurenci s-a trezit ca este dus cu presul de echipa editoriala a Evenimentului zilei in ceea ce priveste o renegociere a contractului. Potrivit intelegerii, omul a cerut sa mai vorbeasca de niscaiva parale, iar dupa sase luni de asteptare a primit un raspuns neasteptat: tacere. Asa ca si-a luat talpasita de la Evz. Spune si el pe blog.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Cred ca a procedat intelept.Acum nu stiu eu cate parale se dau celor care scriu la ziar(nici nu vreau sa stiu),dar daca nu a avut pretentii absurde,bine a facut.Bine-ar fi sa faca toti la fel,mai ales tinerii care au de unde alege.

  2. Las’ ca nu-i nici o pierdere pentru EvZ. Bucurenci n-are nici o calitate pt care cineva sa-i plateasca „editorialele”, fara suparare. Poate ca si-or fi dat si aia de la EvZ seama si de aia au tacut cind a fost vorba de marirea „onorariului” (auzi la el), in speranta ca vor scapa de un asa colaborator. Si le-a iesit. (Nu ca EvZ ar fi prea generos in general cu lefurile. ) La asta nu s-a gindit Bucurenci?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: