Catavencii, Liiceanu si antisemitismul

Astia de la Civic Media nu au simtul umorului, motiv pentru care acuza Academia Catavencu ca se face partasa la ofensarea evreilor, alaturi de Gabriel Liiceanu. Cititi pe Reporter Virtual despre acest scandal aberant, unde schimburile de replici sunt dure. Tot acolo vedeti si caricatura „bomba”.

5 răspunsuri

 1. urat din partea cui? 🙂

 2. S-a exagerat!De unde pana unde antisemitism?

 3. am pus asta la site-ul celalalt:

  fara sa ma laud, eu ma iau de antisemiti pe internet. insa fiind „un nimeni” incercarile mele ramin modeste si nu ajuta la nimic.

  Am bagat talkbackuri care au fost sterse la ziarul „Gindul” unde antisemitii erau lasati sa-si posteze gunoiul si pe noi ne stergeau. Am dovezile, am pastrat talkbackurile antisemite.

  Antisemitismul in lume e la „apogeu” anii astia, cred ca nimic nu poate macar sa-l tempereze. La fel „scandalul” de mai sus. Din contra, arunca benzina pe foc.

  Caricatura e nevinovata si eu traiesc in Israel unde se publica bancuri cu evrei mult mai „dure” ca cel din caricatura de mai sus.

  Insa, daca in ziarele israeliene ar apare o caricatura despre romanii din italia, ceva cu tigani si furat, nu stiu cit de „liberal” ar primi asta romanii.

  Una, inventata de mine. Cind te afli in Europa si spui cuiva ca esti din Romania, incepe sa se pipaie isteric sa controleze, in orice secunda, daca nu i-a disparut portofelul.

  Funny???? Daca evreii iubesc banii si asta e caracteristica lor, atunci caracteristica romanilor e ca sint hoti. Eu n-am nimic impotriva 🙂 insa romanii se cam jignesc ca europenii ii fac tigani si hoti. Dar pe de alta parte, defileaza cu „libertatea expresiei” scrisa pe panouri. 🙂

 4. gabi: asa este. (apropos, vezi ca din greseala am dat spam la mesajele tale de pe reporter virtual. erau peste 100 din care majoritatea cu xanax si viagra :)) )

  balauru: un comentariu extrem de pertinent. nu trebuie insa sa uitam melodia „asa-i romanul” 🙂 . adica rau, hot si idiot pe deasupra. prostul nu e proste destul daca nu e si fudul 🙂 . de azi revin la proverbele romanilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: