O poveste frumoasa cu o invatatoare in Evz

…plus un titlu de trei lei. Octavia, o domnisoara de 18 ani, si-a luat inima-n dinti si a acceptat un post de invatatoare in creierii neelectrificati ai unui sat de munte, unde te trezesti cu lupul in ograda una-doua. Povestea ei este superba, dar Evz a trebuit sa o dea in bara cu o revenire in care titlu este jenibil: Lauda dascalitei de 19 ani.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Auzisem despre Octavia la stirile locale(Hunedoara) si m-am simtit mandra ca e de la mine din zona.Sunt sigura ca mai exista si alti tineri la fel ca ea,am vazut povestea unui invatator care face naveta mai mult pe jos si la ocazii pana ajunge la scoala unde preda.Acesti tineri minunati sunt exemple pentru copii.De ce sa vedem la televizor si sa citim despre personajele mondene si politice?Multa sanatate si sper sa-i urmeze exemplul si alti tineri.Mai e nevoie si de medici in satele din Romania.

  2. wow… eroina din Carpati… exista cazuri mai dramatice si in Micul Paris… este de laudat ca ea continua sa practice profesia pt care a studiat indelung…dar pana cand? acum ca a vedeta…credeti ca nu o sa ii treaca prin cap sa renunte si sa accepte una din numeroasele oferte pe care sunt sigura ca le-a primit deja? sa vedem atunci cum o sa fie privita mica noastra eroina… si totusi…o apreciez…probabil nu are salariu mai mare de 6 milioane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: