Ce usor se moare in Romania!

A murit la 30 de ani de pneumonie. Caz patologic, dupa exprimarea medicilor. Si nu numai atat! Se moare extrem de usor in Romania.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. In Romania mor multi tineri,asta este mareadurere.Stii ca Romania e pe primul loc la decesele cauzate de boli cardiovasculare?Cati oameni tineri,sub 50 de ani,chiar adolescenti,au murit de inima.E prea mare stresul si nu se intervine la timp cu resuscitarea sau n-au ce le trebuie,unii nu se pricep.Iar cazuri de oameni morti din cauza bronhopneumoniei(o infectie grava a plamanilor)cunosc si eu.medicii au considerat ca e nevralgie intercostala,durere de spate obisnuita.Nu mai vorbesc de tulburarile psihice(nu nebunie,doar axietate,depresie).A crescut numarul copiilor cu astfel de tulburari si a crescut numarul sinuciderilor.Ati mai auzit pana acum de copii de 11-12 ani care sa se sinucida de dorul parintilor plecati la munca?Cati dintre noi nu ne-am gandit ca ne vine sa ne punem streangul de gat si sa scapam?Dar imunitatea scazuta din cauza alimentatiei asa de „bogata”?Si oamenii nu semneaza acea petitie.P.S.Am reusit sa conving si eu vreo 2-3 sa semneze.

  2. Fratele meu a murit la sfarsitul lunii ianuarie , la serviciu. S-a spus infarct. Era controlat medical, nu avea probleme cardiace.
    Avea epilepsie, fiind sub strict tratament de copil. Avea 42 de ani……dureros….socant.
    Aud ca mor foarte multi oameni tineri…….ce se intampla?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: