Nasu: „Esti varza!”

Nasu de la B1 tv a fost de nota zece in seara asta. L-a facut muci cu clabuci pe senatorul Dan Claudiu Tanasescu, care sta cu chirie de 2.500 de ron, chit ca are casa. Senatorul parea putin ciupit, iar aberatiile sale l-au facut pe Nasu sa-i strige: „Esti varza!”. S-au jignit reciproc, pana cand realizatorul emisiunii a cerut sa i se taie microfonului parlamentarului cu tupeu. NOTA: Vedeti clipul pus mai sus la postul Senatorul Varza.

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. N-am vazut emisiunea,dar bine i-a facut Nasu~Asa ar merita toti ticalosii aia de oameni.Nu le ajung banii,traiescin mizerie crunta.Nu-i suport!

  2. Nasule esti tare cu emisiunea pe care o faci, ai foarte mare drepate ca sunt atati copii care nu au ce manca si porcii din parlament cheltuiesc banii statului cand au atatea miliarde in conturi sa dea banii inapoi si sa inchida gura. Iti multumesc pt emisiunea pe care o faci va urmarim de o saptamana intruna faceti sa dea bani inapoi si jos cu ei nu ne trebe sa platim atata parlamentari si ei sa doarma in parlament. Si noi ne platim chiria si nu lom banii nimanuii.

  3. este una din emisiunile care ne da speranta de a vedea oamenii politici mai cu frica de alegatori,instante ,si pina la urma de D-zeu .VA multumim ca existati si incercati sa luati la purecat si pe cei din teritoriu in ordine.;primari,prefecti etc. SANATATE

  4. Nasule ne dai speranta! Asa ar trebui sa vorbeasca toti moderatorii atunci cand vorbesc cu astfel de fiinte ingalate, imbuibate si nesimtite care sunt politicienii de doi bani din parlamentul Romanicai. Si dintre toti cel mai ingalat si mai pervers este acest Dan Claudiu Tanasescu, un monument de tupeu si nesimtire pe plaiurile stramosesti!!!

  5. BRAVO NASULE FUNCTIONARII PUBLICI PLATITI DIN BANII NOSTRII TREBUIE URECHEATI , SA SE SIMTA CA 95% DIN EI SUNT NESIMTITI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: