Turcescu, Cartianu, Chirieac si Rosca Stanescu

100% de pe 13 nov a fost o emisiune buna. Robert Turcescu i-a invitat pe Grigore Cartianu-Evz si Bogdan Chireac-mare milionar in euro, fost gazetar Gandul. Chireac a fost lovit ciobaneste de Robert, care a vrut sa paraseasca emisiunea de nervi, si de Cartianu. Victima a parut mai rationala, chiar daca nu are dreptate pe fond. A intervenit in schimb Rosca Stanescu: da in judecata Evz si pe Grigore pentru ca l-au atacat la tv. Du-te bre cu vaca la casa ta de vacanta. Nu ai nicio sansa. Mai bine vedeti emisiunea pe site-ul Realitatii. M-am enervat cu dobitocii astia care se dau ziaristi corecti. UPDATE: Unul dintre cele mai interesante aspecte din aceasta discutie este preocuparea celor din jurul mesei rotunde si a SRS: toti au afaceri. Putem vorbi asadar de o masa rotunda a ziaristilor-afeceristi.

Reclame

3 răspunsuri

  1. Nu m-am uitat la televizor.Nu mai suport sa vad asemenea circ.de ce ziaristii(unii dintre ei) sunt orice mai putin ziaristi?Nu cunosc lumea lor,doar ceea ce se aude.Refuz sa mai aud asemenea marsavii.Am descoperit o metoda de filtrare a cuvintelor.Aud doar ce trebuie sa aud.Bineinteles,nu intotdeauna reusesc,dar tot e bine si asa.

  2. Ma cam plictisesti cu stirile tale Lovine…

    Uite aici stire in premiera/exclusivitate:

    Cica Elodia nu e moarta, e pe invizible…

  3. Hadrian: ai dreptate cu Elodia. Eu chiar am vorbit cu ea, asa pe invisible cum era. Mi-a spus ca se amuza foarte tare cand se uita la OTV (episodul 60). Telenovelele au fost pasiunea ei pana sa-si insceneze disparitia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: