Fotoreportaj in Namibia

De trei ori cat Romania, dar cu doar doua milioane de locuitori, Namibia este in continuare tara saraciei, a bolilor, dar si frumusetilor naturale. Fotografii si date in Romania libera si pe Reporter Virtual, loc in care veti gasi mult mai multe imagini, altele decat in ziar.

5 răspunsuri

  1. M-a emotionat mult acest articol,pentru mine e ceva de necrezut,un fel de miracol as putea spune.Trebuie sa afle cat mai multi,macar pe calea virtuala si tot e ceva.

  2. Crezi ca-i intereseaza ca acesti romani fac bine? Ii doare-n fund. Elodia este subiectul zilei. Niste idioti.

  3. Trebuie sa-ti dau dreptate.Stiu ca asta-i intereseaza si certurile din politica.iar mass-media le da ce le place,trebuie sa-i inteleg.Asa ies banii.Poate ca ar fi bine ca voi,jurnalistii,chiar daca veti avea de pierdut(bani),sa luati atitudine si sa fiti impotriva difuzarii de emisiuni care au „succes la public”.Iar stirile de acest gen sa fie prezentate la fel ca celelalte,fara a se face emisiuni peste emisiuni cu invitati care mai de care mai grozavi.ma bucur pentru mine ca am reusit sa renunt aproape de tot la televizor.Iti recomand o emisiune la care ma uit eu dimineata,Telematinal,TVR1.bineinteles ca si noaptea ma mai uit pe stiri la Realitatea.In rest,nu depinde de mine.Nu sunt numai eu,de aceea prefer sa ma refugiez in aceasta lume si sa mai citesc .

  4. In primul rand Namibia nu e o tara a saraciei si bolilor. Poti sa imi spui unde te-ai documentat? Ai venit tu in Windhoek? Vrei saracie ia-o spre nord sau chiar tarile estice Namibiei. E drept ca bosimani traiesc asa de mii de ani..dar nu vrem sa conservam triburile??? Eu nu suport vedetismul in lumea umanitara din pacate asta aduce bani pt a sponsoriza proiectele. Adoptat e un cuvant mult prea de suflet. Tirtireanu a trait printre bosminani, ia „studiat” si atat. Daca era copilul lor de ce nu a ramas sa traiasca printre ei si sta bine merci Quebec? Sa nu exageram!! As fii curioasa daca tot tamtamul a adus ceva bosimanilor, din contra, a adus doar faima lui tirtireanu pt ca eu nu am vazut nimic!!

  5. Luanda – Viviana cumva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: