Papagalul Badin revine cu anonime dupa modelul Ciutacu

Andrei Badin se dovedeste un papagal excelent: il imita perfect pe colegul sau de colivie care se autointuleaza jurnalist si semneaza aberatii (nu toate sunt asa, recunosc) Victor Ciutacu. Ce a facut Badin: fix ca V. C. (atunci cand a publicat una despre mine), prafuitul gazetar din ograda lui Voiculescu a dat o anonima in care anunta concedieri masive la Romania libera si prezinta o lista. Ei bine, m-am interesat si nu este asa. Mai mult, lista este o aberatie manipulatoare de trei lei. Incercarea de tensionare a redactiei nu a tinut. Nu-i vad insa rostul. Tare sunt curios de ce prefera dobitocii sa publice anonime ca sigure. Exista o singura explicatie: daca le-au scris ei. PRECIZARE: Cateva concedieri nu inseamna moartea Romaniei libere, asa cum mananca rahat Badin dupa ce a fost demisa sotia sa. Scriu acest lucru constient ca in oricare clipa pot fi si eu concediat. Nu iau apararea nimanui, ci vreau sa pun la punct anumite zvonuri lansate de imbecili doar de dragul de a se lauda ca au aflat primii ca apa calda ajuta la spalat rufe etc.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. securistul ala de Badin scrie numai tampenii pe blog. el si idiotul ala de Laslau, care s-a luat dupa el. cred ca si el face niste jocuri. da-i dracului!

  2. Vad ca am ajuns un personaj bun de injurat pe blogurile altora, la fel cum altii sunt injurati la mine pe blog. Doar ca eu prefer sa sterg asemnea comentarii, care nu sunt utile nimanui. Cel mai mult imi „place” cand imbecilii care lanseaza tot felul de dejectii se ascund, confortabil, in spatele anonimatului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: