Padre o sa fie numit consilierul Patriarhului Daniel?

Florian BichirEXCLUSIV. Florian Bichir, senior editor la Evenimentul zilei, urmeaza sa se intalneasca diseara cu Patriarhul Daniel pentru a deveni consilierul personal al Prefericitului, conforma unor surse de resurse. La ora 18.00 incepe discutia si vom avea un ziarist in mijlocul BOR.

PS Bichir are o porecla interesanta: Padre. Apropos, jurnalistul este doctor in teologie si a mai oficiat din cand in cand slujbe, potrivit unor surse tare confidentiale. Reporterul virtual a obtinut si o declaratie de la Florian Bichir. UPDATE: Revista blogosferei a reusit sa-l faca pe sa recunoasca Bichir ca are intalnire cu patriarhul si ca a primit o oferta.

2 răspunsuri

  1. e mai mult decit atit– bichir e-n vorbe ca sa conduca o noua pulbicatie a patriarhiei . pasiunea pf daniel pentru presa se stie (trinitas)

  2. Florian Bichir scrie prost. Nu scrie prost pentru ca este crestin ci pentru ca scrie prost. M-am fortat sa-l citesc side fiecare data m-am intrebat : Ce cauta omul asta la Evz, el si parerile lui anti-provinciale desi este la randu-i provincial ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: