Si Hrebe este fals

Tot a incercat Dorin (de la revista blogosferei- Daniel, scuze 🙂 ) sa afle daca www.hrebe.wordpress.com este chiar al lui Viorel Hrebenciuc…pana m-am decis sa-i raspund. Intre timp, Ciutacu a pus botul la savarina si a muscat-o rau. Curios ce papagal are Felix pe umar. Problema sade asa: eu am facut blogul, dar voi trebuie sa cititi ce copil subasudat mintal este Ciutacu. Acum ca dupa aia scoate postul, asa cum face de obicei (in caz ca nu le modifica) si cu unele comentarii. In fine, hrebe este o noua opera marca mea. Numai ca am abandonat-0 din lipsa de timp. Vrea cineva blogul?:) Ce a scris Ciutacu. Eu ii fac reclama. Merita sa vezi cum inghite cineva galusca. Mi-am permis sa fac un copy+paste ca nu cumva sa stearga, cum a facut cu comentariile mele in care-i dadeam peste neuronul ala obosit.

 

21 August 2007

 

Nea Viorele, fa-ne discret cu mana si satisfa-ne

Faimosul Chinezu’ ne anunta ca maestrul combinatiilor perfecte, Viorel Hrebenciuc, si-a facut blog ca sa satisfaca domnisoare. Dat fiind ca eu nu cred nimic despre cel supranumit de inimitabilul CTP „Guzganul rozaliu” decat dupa ce recunoaste el insusi (si atunci cu mari rezerve), il strig si eu, in eter, pe nea Viorel, rugandu-l insistent sa ne confirme (sau, dupa caz, infirme) stirea de larg interes. Fanele nesatisfacute (la curiozitate, perversilor, ca doar la pornet va sta gandu’) stau pe usi, asa ca tin sa precizez cat se poate de serios ca asta e o chestie de-a dreptul prioritara:)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Pana atunci, insa, nea Viorele, tin sa va incurajez ca se poate si mai mult decat ati reusit vreodata-n cariera politica de maxim succes pe care ati parcurs-o. Ultima isprava de rasunet mondial a presedintelui venezuelean Hugo Chavez mi se pare absolut remarcabila. Acesta care a anuntat, in propria-i emisiune radiofonica, ca a decis schimbarea orei oficiale a ţării sale, de la 1 ianuarie 2008, prin reducerea cu 30 de minute a actualei diferenţe de patru ore faţă de meridianul Greenwich.

Motivul domnului Chavez, care gandesc eu ca-si merita realegerea in functie pe viata, asa cum isi doreste, este imbatabil: „pentru a-i ajuta pe venezueleni la muncă şi studii”. Plecand de la aceasta izbanda, ce ziceti, reusiti, impreuna cu Rusanu si Verestoy, sa aranjati in Parlament un vot asemanator? Nu-mi vine in cap un algoritm exact, dar ma gandesc sa gasiti o solutie pentru ca emisiunea mea zilnica de la ora 21 sa inceapa ceva mai devreme, dar sa fie tot in prime time:) „.

NOTA. Asta sa scris Ciutacu, care, fara sa vrea, mi-a bagat reclama moca 🙂 . El a scris postul pe 21 august, iar pe 24 la pranz si-a dat seama ce prostie a facut. Parca ar fi blonda. Si-a facut si el o tazra de trafic pe spinarea mea 🙂 . Sa ne strangem mana recriproc pentru o asa activitate minunata. Unul arunca momeala, iar pestele prost musca. Ce misto-i sa fii pescar 🙂 . Nu asteptati raspuns de la Ciutacu, chiar daca-i aprob orice comentariu, pentru ca pestii nu vorbesc.

Anunțuri

Un răspuns

  1. Servus!
    ma cheama Daniel 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: